vineri, 19 septembrie 2014

Step by step - născuți pentru a reuși

Septembrie, luni, 15. Pentru cei mai mari dintre cei mici o zi încărcată de emoții, dar și pentru cei mai mari dintre cei mari. Dacă sunteți părinți și ați trecut, înțelegeți voi ce vreau să spun. :)
Acum 8 (opt) ani eram și noi în rândul celor mici și mari care începeau marea aventură a literelor și cifrelor. Acum emoțiile de atunci s-au topit, vor urma altele, în curând.
Nu știu cum este la alții, ba știu, pentru că am auzit tot felul de povestiri, dar nu este subiectul acestei scrieri, însă o să vă zic pe scurt cum a fost la noi. 
La recomandarea unor prieteni am ales o școală din cartierul în care locuim, aproape de casă - nici cinci minute. Și tot la recomandarea lor am ales programul Step by step despre care puteți afla în următorul film de prezentare. 


Dragilor, mulțumită celor două doamne, am avut patru ani de poveste. Sunt fericită că am ales acest program pentru copilul meu și m-aș bucura nespus să aflu că se va continua  în curând și pentru clasele V - VIII și că va înlocui sistemul tradițional. Definitiv și în totalitate, zic eu. 

Nu o să mă lungesc foarte mult, au trecut cei patru ani, acum suntem în clasa a VIII-a, copiii prietenilor nostri sunt în clasa a IV-a la aceeași doamnă (una din doamne s-a pensionat). 
Revenind la ideea de mai sus "știu, dar nu vreau să spun", ei bine, tot nu o să vă spun cum este pe la alții, deși mă cam gâdilă buricele degetelor, o să vă spun că doamna noastră învățătoare, împreună cu sora dumneaei care este tot învățătoare, din dorința de a ușura începuturile micilor scriitori, au gândit un caiet. 
Citez din descrierea doamnei: "Caietul Mozaic este un maculator (cum se spunea odată), care are la bază un nou concept și care este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani. Se deosebește de celelalte caiete existente pe piață prin faptul că are în cuprinsul său foi cu diferite tipuri de liniaturi, la dimensiuni mai mari decât cele obișnuite (exemplu: liniatura de matematică are dimensiuni de 0,8 mmx0,8 mm)".

Așadar, dacă sunteți educatori, învățători, părinți cu copii începători în ale scrisului, vă recomand aceste minunății.  

Pentru comenzi  puteți trimite email pe adresa comenzicaietmozaic@gmail.com sau direct aici 

Vă doresc succes în noul an școlar!

Trimiteți un comentariu