sâmbătă, 26 septembrie 2015

"O carte este un dar, pe care îl poţi deschide iar şi iar".– Câți ani are iubitul tău?
– 2500."Ce ai face dacă cel mai bun prieten al tău te-ar trimite din greșeală cu o mașină a timpului fix în Persia antică, iar acolo ai fi imediat răpită de eunuci ai haremului mărețului Xerxes? Sau dacă viața ți-ar fi pusă în pericol de nenumărate intrigi de palat într-o societate unde femeia este supusă bărbatului prin tradiție? Sau dacă ar trebui să iei de soț un rege pe care deja îl cunoști din manualele de istorie, dar căruia trebuie să îi explici că un telefon nu înseamnă să vorbești cu spiritele, automobilele nu sunt care ale zeilor, iar vasul de toaletă este un accesoriu foarte util? Tinerei Mora, un normal locuitor al Los Angeles-ului din zilele noastre, iată că, din întâmplare, chiar i se petrec toate acestea. Și nu disperă, pentru că știe că propria ei personalitate este mai puternică decât niste hopuri banale precum obligatoriile călătorii zilnice între milenii, asasinate pe bandă rulantă sau șocuri culturale de ambele părți. Nu disperă pentru că este o femeie hotărâtă, pragmatică, cu umor, dar și… îndrăgostită. Iar dragostea cere sacrificii, nu? Chiar dacă ajungi Regină."

Pe Laura, o iubesc de ceva timp. Nu am întâlnit-o niciodată, am descoperit-o însă la TV, ne-am împrietenit pe facebook şi am petrecut multe ore împreună, fără ca ea să ştie, având în vedere faptul că TV-ul meu din bucătărie e blocat pe Antena 3. 
Laura ne-a făcut zilele acestea o mare bucurie, un dar. Prima ei carte "Regii timpului" a fost publicată, iar eu am citit-o astăzi, în trei ore. 
Este cea mai frumoasă poveste pe care am citit-o vreodată! Am râs, am plâns, i-am dat dreptate Morei, m-am revoltat puţin şi iar am râs. M-am bucurat de final pentru ca apoi să mă întristez că s-a terminat, aşa de repede.
Dar sper ca povestea să continue.
A... puteţi comanda cartea aici.

 UPDATE: S-a lansat cartea, iar eu am fost acolo, am primit autograf  şi  sunt tare mândră.Trimiteți un comentariu