joi, 11 decembrie 2014

Cauți un cadou? Uite o idee!
Cine nu îi cunoaște pe minunații oameni de la WWF?
Fondată în 1961, WWF (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai mari şi eficiente organizaţii internaţionale independente care derulează proiecte pentru conservarea naturii. WWF are aproximativ 5 milioane de susţinători în toată lumea şi o reţea activă în peste 100 de ţări.
Prin seriozitatea și eforturile depuse în toate campaniile desfășurate de-a lungul timpului, din care amintesc doar lupta pentru salvarea pădurilor virgine ale Carpaților dar și "Adoptă un urs" care mie îmi este atât de dragă, m-au convins să îi susțin de fiecare dată. Proiectele lor sunt parte din acea lume perfectă la care sper.
Și pentru că toți vrem să ne implicăm, dar de multe ori nu avem timpul necesar, iată că astăzi WWF a lansat acest magazin on line de jucării. Vă invit și eu împreună cu ei să cumpărați aceste cadouri pufoase pentru o dublă bucurie. A celui drag, ce va primi pufoșenia și a voastră pentru bucuria de a dărui și de a povesti despre sprijinul pentru protejarea animalului  pe care pufoșenia îl reprezintă.

Fie că vei alege să salvezi râșii împreună cu simpatica Ioana, sau cu ursul Costel, fie că îi vrei pentru tine sau pentru un cadou, alege să iei un cadou, cu inima!  

http://pwwfosenii.ro/

Trimiteți un comentariu