vineri, 27 noiembrie 2015

Lansare de carte

   "Pe poliţist nu-l ajută decât Dumnezeu!
Nimeni nu-l va întreba vreodată dacă-i este foame sau sete, dacă-i sănătos sau bolnav, dacă şi de ce i se droghează copiii, dacă şi de ce-i este nevasta beţivă sau curvă...
În malaxoarele academiei pierzaniei, tinereţea, sănătatea şi viaţa sa sunt zdrobite fărâmă cu fărâmă pe altarul veşnic nestinsei jertfe... datorie, lege, onoare." Tudorel Severin Butoi 

   Ieri la sediul Centrului Cultural al  M. A. I. a avut loc lansarea cărţii "Moara fără noroc - confesiunile unui poliţist-psiholog criminalist"  ediție revizuită și adăugită - Editura RA.
   Iubit şi admirat de generaţii întregi de psihologi, poliţişti, criminalişti şi nu numai, Tudorel Butoi  este doctor în psihologie judiciară, licențiat în psihologie și drept, are o experiență de peste 35 de ani în domeniul criminalisticii și al anchetei penale (îndeosebi ca psiholog criminalist), fiind prim expert în detecția comportamentelor simulate.
    În prezent este profesor universitar la Facultatea de Științe Juridice, Politice și Administrative a Universitatii "Spiru Haret" Bucureşti şi președinte al Comisiei de psihologie pentru aparăre, ordine publică și siguranță națională din cadrul Colegiului Psihologilor din România.
   A publicat numeroase tratate, manuale, monografii, studii și cercetări de specialitate în domeniul psihologiei și științelor comportamentale,  științelor juridice, criminalisticii şi multe alte cărţi minunate.
     Îl puteţi vizita aici.

 Mulţumesc pentru învăţătură, Prof drag!
                                      
 
Trimiteți un comentariu