luni, 13 octombrie 2014

THE EARTHÎncepând cu Conferința mondială asupra mediului de la Stockholm, 1972, prima de acest fel, omenirea a început să recunoască faptul că problemele legate de mediu sunt inseparabile de cele ale bunăstării și, în general, de progresele economice.
De atunci, o serie de recomandări și strategii au fost implementate, nenumărate conferințe de mediu au avut loc, și numeroase documente au fost adoptate, toate acestea având la bază principii privind drepturile și obligațiile statelor în domeniul protecției mediului, căi și mijloace de dezvoltare a cooperării internaționale în acest domeniu. 
Degradarea mediului înconjurător și consecințele asupra sănătății planetei preocupă din ce în ce mai mulți oameni, deoarece de sănătatea Pământului depinde sănătatea noastră și a generațiilor următoare.
În luna septembrie a acestui an a avut loc la New York  Summitul ONU privind schimbările climatice, iar "What's Possible" prezentat în deschidere ne invită să insistăm asupra liderilor noștri pentru a obține un climat sănătos pentru noi și pentru viitorul omenirii. 

 

La scurt timp după  prezentare, Lyn Lear și Louie Schwartzberg se întorc cu  "A World of Solutions".

        

Regizat de Louie Schwartzberg
Scris de Scott Z. Burns
Produs de Lyn Davis Lear
Relatat de Morgan Freeman
Muzica de Hans Zimmer
 

Aceste filme și altele asemenea lor, trebuie să circule, oamenii au nevoie de informații pentru a înțelege cât este de important să ne implicăm, fiecare în comunitatea din care face parte. Este de de datoria noastră să lăsăm generațiilor viitoare o planetă sănătoasă și curată!
 
Trimiteți un comentariu